Trainingen voor de branche

Accountancy

Interesse?

Trainingen voor accountancy

Trainen met mensen uit de branche of werk je liever met een gemêleerd gezelschap? Een training met open inschrijving of liever maatwerk? Wat je ook kiest, we kennen de accountancy en werken graag met je samen.

Neem contact op

TRAININGEN

Beïnvloeden op eigen kracht
Gelijk hebben of gelijk krijgen
Communiceren met kracht en overtuiging

Werkzaam als accountant of accountancy medewerker?

 

Ben je werkzaam op een accountantskantoor? Wil je werken aan het versterken van je communicatieve of sociale vaardigheden leiderschapsontwikkeling? Dan ben je bij Bedrijfstrainers juist. Meer grip krijgen op de gesprekken met je cliënt, gelijkwaardigheid in gesprekken, overtuigen van de ander. Verdoorn Bedrijfstrainers verzorgt voor jou trainingen op maat vanuit persoonlijke aandacht. 

Waarom trainingen voor accountants?

 

Al vele jaren hebben we opdrachtgevers bij kleine kantoren en grote kantoren en trainen we accountants, accountancy medewerkers, partners, managers en bureaumedewerkers. We begrijpen de taal en cultuur en de bijzondere relatie met de clientèle. Samen met jouw werken we aan de verbetering van je gedrag en communicatieve vaardigheden.

Werk samen met een ervaren trainer!

 

Verdoorn Bedrijfstrainers verzorgt al sinds 1989 trainingen voor onder andere de accountancy. Je kunt rekenen op echt maatwerk en persoonlijke aandacht. We werken vanuit jouw praktijk met jouw persoonlijke vragen en wensen.