trAINING

Assertiviteit

assertiviteit

Duur: 2,5 dagen
Kosten: € 1.155,-

BOEK TRAINING

Herken je het volgende? Geen nee kunnen zeggen … Je eigen mening niet de moeite waard vinden … Niemand voor het hoofd willen stoten …Je gevoel niet kunnen uiten … Niemand willen teleurstellen

Assertiviteit

Je hebt veel plezier in je werk, maar je vindt het lastig om jezelf open te stellen en je mening te geven over bepaalde onderwerpen. Als je hier last van hebt zou het best kunnen zijn dat dit je zo nu en dan in de weg gaat zitten. Je kunt leren om voor jezelf op te komen en je mening te uiten, zonder je onzeker, schuldig of boos te voelen. Zodra je zelfverzekerder naar je werk gaat kan dit mooie resultaten opleveren! 

Let op! Er zijn meerdere trainingen door het jaar heen. Scrol door de agenda heen en kies de gewenste datum. 

Contact opnemen
november 2020
ma di wo do vr
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234

Werkwijze

In een kleine groep van maximaal acht mensen krijg je inzicht in jouw gedrag en het gedrag van de ander. In oefeningen met een trainingsacteur maken we je het makkelijk om te werken aan jouw verbeterpunten. We laten je ervaren waar je sterke punten liggen en hoe je van daaruit meer voor jezelf kunt opkomen en de situatie meer naar je eigen hand kunt zetten. In tussentijdse opdrachten geven we oefeningen mee waarmee je ook situaties in je eigen praktijk aan kunt pakken.

boek training

Programma

  • Inzicht in je eigen gedrag en denkpatronen
  • Effectief en overtuigend communiceren
  • Zelfvertrouwen opbouwen en uitdragen
  • Assertiviteit, onderdanigheid of agressiviteit
  • Opkomen voor je eigen belang en dat van de ander
  • Bewust inzetten van lichaamstaal
trAINING BOEKEN

Wat is assertiviteit?

 

Je hoort het vaak, maar wat is assertiviteit eigenlijk? Assertiviteit is meer dan ‘zelfvertrouwen’ en ‘voor jezelf opkomen’. Als je assertief bent neem je geen blad voor de mond, maar laat je de mensen om je heen in hun waarde. Je dringt andere mensen niets op, maar je kan bepaalde informatie wel zo overbrengen dat zij jouw visie kennen.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Een assertiviteitstraining is een echte eye-opener. Na de training is jouw communicatie  helder en to-the-point .Je kan belangrijke dingen goed overbrengen. Je zal een stuk minder stress ervaren. Als je de hele dag bezig bent met zorgen dat mensen je aardig vinden en confrontaties uit te weg gaan, zonder je grenzen aan te geven, breekt dit je op een gegeven moment op. Na de assertiviteitstraining ben jij een stuk weerbaarder en kun je beter omgaan met het krijgen van kritiek. 

Contact opnemen