Kies de training die bij jouw past

Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen voor jouw bedrijf

Bedrijfstraining is handig, wanneer jij je bedrijf van binnenuit wilt verbeteren. Bedrijfstraining heeft  meerdere voordelen. Door training kan je  de onderlinge communicatie, de productiviteit en de werkwijze verbeteren.

contact opnemen

Waarom bedrijfstrainingen inzetten?

Trainingen voor bedrijven worden ingezet voor verschillende doelen. Jij bepaalt zelf welke doelen dit zijn. Onze coaches in Flevoland zullen jou begeleiden in het duidelijk maken van jouw doelen en hiervoor een specifiek plan opstellen. Wil je dat collega’s beter samenwerken of dat werkwijzen gestroomlijnder en efficiënter zijn? Een bedrijfstraining kan je hierbij helpen. De bedrijfstraining/coach begeleidt jou en je werknemers vanaf het begin tot het eind. Waarna de van tevoren vastgestelde doelstellingen behaalt zullen zijn.

Wat voor soort trainingen voor bedrijven zijn er?

Er zijn verschillende soorten bedrijfstrainingen die jij kunt afnemen. Welke training je kiest is geheel afhankelijk van de doelen die jij wilt bereiken. Is je doel dat collega’s beter met elkaar omgaan? Dan is een bedrijfstraining teambuilding de beste optie. Met deze training leren jij en je werknemers hoe ze effectief kunnen samenwerken. Als de onderlinge communicatie tussen collega’s verbeterd moet worden, maken we daar een voor jou aangepaste bedrijfstraining voor. Onze trainingen kunnen ook online worden gegeven. Dit is bijzonder handig, wanneer veel werknemers op afstand of vanuit huis werken. Zo hoeven jij en je werknemers niet naar een speciale locatie toe.

In Flevoland zijn er op dit moment voor ondernemers en mkb- bedrijven een aantal subsidie mogelijkheden. Mogelijk ook interessant voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Contact opnemen