Hoe haal je het meest uit een interne bedrijfstraining?

Het blijven ontwikkelen en optimaliseren van een bedrijf en haar medewerkers is de basis voor groei en zeker ook continuïteit. Hoe kan je dit op een efficiënte manier doen? Een interne bedrijfstraining is zeer geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een zelf samengestelde cursus op locatie.  Wat is een interne bedrijfstraining? Misschien vraag….

Waarom is trainen van medewerkers zinvol?

De ontwikkeling van jouw medewerkers is ontzettend belangrijk. Het is niet voor niets dat personeelstrainingen en aandacht voor het ontwikkelen van medewerkers dan ook jaarlijks toeneemt? Het ontwikkelen van jouw medewerkers moet je niet zien als een verplichting, Maar juist als een investering voor de lange termijn. Maar waarom is trainen van medewerkers zinvol? Wij….

Non-verbaal gedrag, signalen opmerken bij een online meeting

In de tijd waarin we leven veranderen er nog steeds een hoop dingen. Ook online meetings zijn daar een onderdeel van en dat is niet altijd even makkelijk. Doet de verbinding het, hoort iedereen elkaar en hoe breng je een boodschap over? Door de komst van online meetings wordt het opmerken van non-verbaal gedrag lastiger…..

Meer balans in werk en privé, een paar praktische tips!

Een balans vinden tussen jouw werk en privé situatie is ontzettend belangrijk, alhoewel veel mensen dit nog steeds erg onderschatten. Want hoe houd je al die ballen omhoog? Natuurlijk wil je blijven presteren op werk, maar je wil ook kunnen genieten van jouw privéleven. Met onderstaande tips leer jij balanceren in jouw eigen leven!  Blijven….

5 slimme technieken om jouw bila een boost te geven!

Je hebt een gaaf idee voor een campagne waar jij samen met jouw collega’s een plan voor moet gaan bedenken, maar wordt er geluisterd naar jouw ideeën tijdens het bila gesprek. Jouw collega of leidinggevende laat je niet uitpraten en zo komt jouw idee nooit op tafel. Dit is simpelweg ontzettend frustrerend. Maar hoe kun….

Het NRTO-keurmerk, wat houdt dit in?

Heb jij al eens gehoord van het NRTO-keurmerk? Het kenmerk garandeert dat het trainings- of opleidingsbureau voldoet aan bepalende kwaliteitskenmerken en garanties. Zodra een bedrijf over een NRTO-keurmerk beschikt ,voldoen zij aan kwaliteitseisen die bepalend zijn voor de betrouwbaarheid van het bedrijf en bieden daarom garanties aan klanten en potentiële klanten. Maar wat is de….

Alles over beïnvloedingstechnieken

Hoe overtuig jij jouw collega’s? Dit is een vraag die veel mensen op de werkvloer zichzelf stellen. Alles begint bij communicatie! Als jij beïnvloedingstechnieken en communicatie op de juiste manier met elkaar kunt combineren ben je al een stap dichterbij jouw doel. Beïnvloeden hoeft daarom ook niet altijd met het negatieve geassocieerd te worden, want….

Werkt het nieuwe werken

Het werd natuurlijk tijd om iets te doen aan al die lege werkplekken op kantoren. Vooral op de woensdag en de vrijdag hebben kantoren nogal eens een trieste aanblik. Als het geld dan even niet meer ruim voorradig aanwezig is, is een trend geboren: het nieuwe werken. Nieuw gedragHet nieuwe werken vraagt nieuw gedrag. Zelfstandigheid,….