8 redenen waarom het volgen van een opleiding voor volwassenen juist een kans is

Het volgen van een bedrijfstraining is zo ander dan les in een schoolbank. In de training neem je je eigen schat aan ervaringen mee en sluit de bedrijfstrainer aan bij je dagelijkse ervaringen. De bedrijfstrainer zoomt in op wat voor jou belangrijk is. Je bent voortdurend in interactie met de groep en de trainer. Je….

Waarom een bedrijfstraining volgen?

Werknemers en werkgevers volgen steeds vaker een training. Maar waarom investeren steeds meer bedrijven in een training? Naast dat het belangrijk is om goed te presteren is werkgeluk misschien wel net zo belangrijk. Hoe meer werkgeluk, hoe beter je presteert op de werkvloer. Investeren in de toekomst Ben je ooit uitgeleerd? Zeker niet. Het is….

Hoe haal je het meest uit een interne bedrijfstraining?

Het blijven ontwikkelen en optimaliseren van een bedrijf en haar medewerkers is de basis voor groei en zeker ook continuïteit. Hoe kan je dit op een efficiënte manier doen? Een interne bedrijfstraining is zeer geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar een zelf samengestelde cursus op locatie.  Wat is een interne bedrijfstraining? Misschien vraag….

Waarom is trainen van medewerkers zinvol?

De ontwikkeling van jouw medewerkers is ontzettend belangrijk. Het is niet voor niets dat personeelstrainingen en aandacht voor het ontwikkelen van medewerkers dan ook jaarlijks toeneemt? Het ontwikkelen van jouw medewerkers moet je niet zien als een verplichting, Maar juist als een investering voor de lange termijn. Maar waarom is trainen van medewerkers zinvol? Wij….

Non-verbaal gedrag, signalen opmerken bij een online meeting

In de tijd waarin we leven veranderen er nog steeds een hoop dingen. Ook online meetings zijn daar een onderdeel van en dat is niet altijd even makkelijk. Doet de verbinding het, hoort iedereen elkaar en hoe breng je een boodschap over? Door de komst van online meetings wordt het opmerken van non-verbaal gedrag lastiger…..

Meer balans in werk en privé, een paar praktische tips!

Een balans vinden tussen jouw werk en privé situatie is ontzettend belangrijk, alhoewel veel mensen dit nog steeds erg onderschatten. Want hoe houd je al die ballen omhoog? Natuurlijk wil je blijven presteren op werk, maar je wil ook kunnen genieten van jouw privéleven. Met onderstaande tips leer jij balanceren in jouw eigen leven!  Blijven….