trAINING

Onderhandelen

Welk belang heb jij eigenlijk en wat is het belang van de ander? Wil je winnen of geloof je meer in het resultaat voor de lange termijn. Is het een spel of gaat het om de knikkers? Waarom heb je bij sommige mensen het gevoel dat je toch aan het kortste eind hebt getrokken?

Onderhandelen

Iedereen die regelmatig onderhandelt en zijn resultaat wil verbeteren.

Offerte op maat aanvragen contact opnemen

Werkwijze

Onderhandelen leer je door te doen. De hele dag doe je individueel, in duo’s en in groepen onderhandelingsoefeningen. In het resultaat wordt zichtbaar waar je goed in bent en wat je kunt verbeteren. In de feedback op de oefening wordt het onderhandelingsproces zichtbaar en de sterkte en de zwakte van de verschillende onderhandelaars.

Offerte op maat aanvragen

Programma

  • Kernbegrippen in het onderhandelen
  • De verschillende fases in het onderhandelproces
  • Zichtbaar maken van de onderhandelingsbelangen
  • Kiezen van een tactiek
  • Onderhandelen met meerdere belanghebbenden
  • Overtuigend onderhandelen
Offerte op maat aanvragen

Wat is onderhandelen?

 

Onderhandelen is niet de sterkste kant van iedereen, het is een vak apart. Hoe kan je goed onderhandelen? Het is belangrijk dat je sterk bent op sociaal en communicatief gebied, daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk om een tactische inzicht te hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat er een optimale overeenkomst op tafel ligt aan het einde van je onderhandeling.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Een assertiviteitstraining zal een echte eyeopener zijn. Na de training zal jouw communicatie voortaan helder en to-the-point zijn, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk om iets goed over te kunnen brengen. Je zal ook een stuk minder stress ervaren. Als je de hele dag bezig bent met zorgen dat mensen je aardig vinden en confrontaties uit te weg gaan zonder je grenzen aan te geven gaat dit je op een gegeven moment opbreken. Na de assertiviteitstraining ben jij een stuk weerbaarder en kun je beter omgaan met het krijgen van kritiek. 

Contact opnemen