trAINING

Timemanagement

Voor de dag, week of maand heb je voornemens en plannen op je to do list staan. Op de een of andere manier wordt die lijst niet korter. Soms levert je dat een gevoel van stress op en als je pech hebt lig je er ook wel eens wakker van. Neem tijd voor persoonlijke verandering.

Timemanagement

Managers en medewerkers die grip willen krijgen op de tijd.

Offerte op maat aanvragen contact opnemen

Werkwijze

Voorafgaand aan de training houd je een logboek bij van de dagelijkse werkzaamheden. Het logboek is het uitgangspunt van de training. Aan de hand daarvan doe je in de training namelijk verschillende oefeningen en ervaar je waar jouw persoonlijke knelpunten zitten. Vervolgens krijg je handvatten om deze knelpunten aan te pakken.

Offerte op maat aanvragen

Programma

  • Timemanagement: gedrag of een planningsprobleem?
  • Wat zijn prioriteiten en hoe bewaak je die prioriteiten?
  • Analyse van jouw tijdsbesteding: waar liggen je kansen?
  • Realistisch plannen
  • Prioriteiten communiceren aan anderen
  • Ondernemen van de juiste activiteiten
Offerte op maat aanvragen

Wat is timemanagement?

 

Timemanagement is bereiken wat je wilt. Doen wat je kan doen. Iedereen heeft evenveel tijd. Niemand kan tijd kopen en ook niemand kan met tijd sjoemelen. Multitasken is veel dingen minder goed doen. Je doet een taak goed of minder goed. Vrede hebben met wat je hebt bereikt is de basis. Realistisch plannen is een start.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Door te werken vanuit je logboek leer je te kijken naar je eigen planningsgedrag. Wat is echt belangrijk, hoeveel tijd besteedt je daaraan en doe je wat je je voorgenomen hebt. Je leert te doen wat echt belangrijk is en daar prioriteit aan te stellen. Dat lukt je alleen door afstand te nemen van je dagelijkse praktijk en kritisch te kijken naar je gedrag.

Contact opnemen