trAINING

Praktisch leidinggeven

Praktisch leidinggeven

Duur: 2 dagen
Kosten: 1085,-

BOEK TRAINING

Wil jij jouw werknemers nog beter begeleiden, motiveren en stimuleren? Tijdens een cursus praktisch leidinggeven op de werkvloer leer je de verschillende stijlen van leidinggeven, krijg je inzicht in jouw communicatieve vaardigheden en leer je effectief omgaan met lastige situaties op de werkvloer.

Praktisch leidinggeven

Wil jij ook het beste uit jezelf en jouw werknemers halen? Praktisch leidinggeven is de basis voor goede resultaten en teambuilding op de werkvloer. Krijg inzicht in jouw sterke kanten als leidinggevende met een praktisch leidinggeven cursus!

Plek reserveren Contact opnemen

 

Trainingsdagen

Praktisch leidinggeven 2 dagen
15/10 2024  en 5/11 2024

 

 

Werkwijze

De theorie van Situationeel leidinggeven pas je steeds direct toe op je eigen praktijksituatie. Dit doe je door te achterhalen welke leidinggevende stijl je  voorkeur heeft en in welke mate deze stijl effectief is voor je medewerkers. In de training, maar ook in de tussentijdse opdracht breng je  de competentieniveaus van je medewerkers in kaart. Met een acteur oefen je motiverende gespreksstijlen.

boek training

Programma

  • Leidinggeven: brandjes blussen, bi-laatjes of teamontwikkeling
  • Situationeel leidinggeven
  • Inzicht in je eigen voorkeursstijl(en)
  • Afstemmen van je stijl van leidinggeven op je medewerkers
  • Oefenen met een acteur in het situationeel leiding geven.
  • Verschillende gesprekken oefenen met een acteur.
trAINING BOEKEN

Wat is praktisch leidinggeven?

 

Als leidinggevende zal je merken dat er veel van je verwacht wordt. Goede resultaten, het realiseren van KPI’s en gemotiveerde werknemers. Tijdens een cursus praktisch leidinggeven leer je hoe jij op een overtuigende manier kan leidinggeven. Punten als meer inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl, verschillende leiderschapsstijlen, kwaliteiten en communicatieve vaardigheden komen aan bod tijdens de training praktisch leidinggeven.

Volg de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer! Leer zelfverzekerd bouwen aan een gemotiveerde ploeg medewerkers!

Contact opnemen

Wat leer je tijdens de cursus praktisch leidinggeven?

Tijdens een praktisch leidinggeven cursus leer je op verschillende niveaus communiceren, motiveren en delegeren. Om jouw werknemers te motiveren dien je zelf ook inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en ontwikkel punten die je tegenkomt tijdens praktisch leidinggeven op de werkvloer. Het is ontzettend belangrijk dat je gemotiveerd bent om bepaalde resultaten te bereiken, maar tijdens een training praktisch leidinggeven leer je hoe je dit kunt realiseren als team. Praktisch leidinggeven brengt soms lastige situaties met zich mee en tijdens de cursus leer jij, onder begeleiding van specialisten, hoe je moet reageren op bepaalde situaties.

Voor wie is een praktisch leidinggeven cursus geschikt?

Weet jij al precies op wat voor manier je wil leidinggeven of ben je nog zoekende? Een cursus praktisch leidinggeven is geschikt voor iedereen die meer inzicht willen krijgen in hun leiderschapsstijl, ontwikkel punten en kwaliteiten. Je leert je sterkte en zwakke punten kennen en tevens welke stijl van leidinggeven het beste past in een bepaalde situatie.

Wil jij effectief leren leidinggeven en ben je geïnteresseerd in een praktisch leidinggeven cursus? Onder begeleiding van specialisten ga jij aan de slag met de verschillende stijlen van leidinggeven. Neem gerust contact met ons op via 0320 – 224 550 of stuur een mail naar dirkjan@bedrijfstrainers.nl voor meer informatie over onze assertiviteit cursus.

Contact opnemen