Leiderschapstraining van Bedrijfstrainers

Woningcorporaties

Interesse?

Trainingen woningcorporaties

Al meer dan 30 jaar werken we voor vele woningcorporaties. Voor medewerkers van woningcorporaties hebben we daarom een aantal specifieke trainingen ontwikkeld op het gebied van techniek en communicatie en in een combinatie daarvan.

Neem contact op

TRAININGEN

Reperatieverzoeken
Techniek voor niet-bouwkundige
Hoe verkoop ik ''nee''?

Werkzaam bij een woningcorporatie

Als medewerker, manager en bestuurder van een woningcorporatie kan je bij ons voor iedere training terecht. Maar omdat we in totaal enige duizenden uren hebben rondgelopen met de vaklieden en de opzichters, de klanten contact centra, de baliemedewerkers en de verhuurmedewerkers weten we heel precies wat er  bij de woningcorporatie gebeurt en kennen we de trainingsbehoefte. Kijk naar onze open inschrijving of neem contact op voor een training op maat.

Waarom techniek- en communicatie trainingen voor woningcoöperaties?

Woningcorporaties zijn uniek en speciaal. De regelgeving, het gebruikte jargon en de specifieke doelgroep maakt  het weken voor woningcorporaties speciaal. Maar ook de combinatie van nieuwbouw, onderhoud en verhuur maakt de woningcorporatie bijzonder. Verdoorn Bedrijfstrainers vindt het leuk om vanuit de specifieke kennis van de woningcorporaties en de mensen die er werken trainingen te verzorgen.

Werk samen met een ervaren trainer 

Verdoorn Bedrijfstrainers verzorgt al sinds 1989 trainingen voor woningcorporaties.Veel van deze trainingen geven we in de woningcorporatie, maar ook live in de wijk, aan de balie of aan de telefoon. Dit maatwerk met persoonlijke aandacht maakt de trainingen direct toepasbaar binnen jouw woningcorporatie.