TRAINING OP MAAT

Online coaching

Online coaching

Online coaching heeft met thuiswerken een vlucht genomen.. Een online coach programma is concurrerend met een fysieke coach en heeft het erg veel voordelen. Online coaching is succesvol, biedt expertise, heeft veel voordelen en is plezierig.

contact opnemen

Wat houdt online coaching in?

Online coaching is via het internet, maar met de specialist in je nabijheid. Online coaching gaat bijvoorbeeld via de e-mail, social media of een bepaalde videobel applicatie, zoals teams of zoom. De expertise van een online coach in combinatie met een efficiënt online coach programma zorgen succes en een oplossing op maat voor jouw coachvraag. Daarnaast is een online coach niet heel anders dan een fysieke coach/training. Het enige verschil is dat je de coaching krijgt via online communicatiemiddelen.

Voordelen online coaching

Online coaching is niet alleen ontzettend efficiënt, het heeft ook andere voordelen. Allereerst bespaart online coaching erg veel tijd en tevens kosten. Online coaching is namelijk niet gebonden aan een plaats en je kunt een online coach programma dus gemakkelijk volgen vanuit huis of kantoor. Ook biedt een online coach training anonimiteit. Je zit meestal alleen achter de computer, vaak in je vertrouwde omgeving, en dit geeft een gevoel van rust en veiligheid. Je durft sneller vragen te stellen en je wordt niet afgeleid door de eventuele aanwezigheid van anderen. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van coaching en ook bij online coaching komt dit veel aan bod. Doordat je je in een veilige leeromgeving bevindt wordt het makkelijker om gedachten en gevoelens te delen. Door de afspraak via internet is je flexibiliteit maximaal. Je kan je in de ochtend, middag, avond en in de weekeinden laten coachen. Daarnaast zit je ook niet vast aan 1,5 uur, maar is een 10 minuten gesprekje ook goed mogelijk. En als je dat wenst kan je ook nog voor een hybride oplossing kiezen. Een combinatie van een coach op afstand en wanneer gewenst vis à vis.

In Flevoland zijn er op dit moment voor ondernemers en mkb- bedrijven een aantal subsidie mogelijkheden. Mogelijk ook interessant voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Contact opnemen