trAINING

Beïnvloeden op eigen kracht

Beïnvloeden op eigen kracht

Duur: 2 dagen
Kosten: 880,-

BOEK TRAINING

Anderen overtuigen is niet altijd makkelijk. Er zijn mensen die je op een of andere manier altijd irriteren. Tegen sommigen kan je absoluut geen nee zeggen. Je bent best tevreden met jezelf, toch geeft die ene collega je altijd een ongemakkelijk gevoel.

Je wilt draagvlak creëren voor jouw plannen en ideeën. De sleutel tot succes…. ben je zelf! Je vergroot je zelfkennis met hetTTTI gedragsprofiel en kunt met die kennis je sterke punten beter inzetten en je verbeterpunten concreet aanpakken.

Beïnvloeden op

eigen kracht

Mensen die meer invloed willen uitoefenen in de contacten met klanten, collega’s en externe partijen. Mensen die meer resultaat willen halen uit gesprekken met anderen en hen willen kunnen overtuigen. Iedereen die zich wil ontwikkelen in persoonlijke vaardigheden.

Let op! Er zijn meerdere trainingen door het jaar heen. Scrol door de agenda heen en kies de gewenste datum. 

Contact opnemen
november 2020
ma di wo do vr
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234

Werkwijze

Voorafgaand aan de training maken we een geautomatiseerd gedragsprofiel. Je bespreekt deze met de trainer en bepaalt je eigen leerdoelstellingen.In een kleine groep van maximaal acht mensen krijg je inzicht in jouw gedrag en het gedrag van de ander. In oefeningen maken we je het makkelijk om te werken aan jouw verbeterpunten. We laten je ervaren waar je sterke punten liggen en hoe je van daaruit meer voor jezelf kunt opkomen en de situatie meer naar je eigen hand kunt zetten. In tussentijdse opdrachten geven we oefeningen mee waarmee je ook situaties in je eigen praktijk aan kunt pakken.

boek training

Programma

  • Jouw TTI gedragsprofiel en de wisselwerking ervan met verschillende gedragsstijlen
  • Verschillende beïnvloedingsstijlen en jouw voorkeursgedragsstijl
  • Verbaal en non-verbaal beïnvloeden
  • Bepalen van een passende beïnvloedingsstrategie
  • Oefenen in het toepassen van de verschillende beïnvloedingsstijlen
  • Beïnvloeden in onderhandelings- of conflictsituaties
trAINING BOEKEN

Wat is beïnvloeden op eigen kracht?

 

Wat zijn jouw krachten? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden voor de meeste mensen. Leer jezelf kennen en leer wat jouw krachten zijn. Door je bewust te zijn van jouw krachten, kan jij makkelijker daarmee invloed uitoefenen op jezelf, jouw collega’s en jouw omgeving. Wees bewust van de invloed die anderen op jou hebben binnen een bedrijf maar ook vooral de invloed die jij kunt uitoefenen op jouw eigen manier.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Behandel de ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat is zo’n cliché dat in veel gevallen telt. Maar in die situaties waarin je die ander niet kan  dat niet altijd handig. Jij houdt er van om de tijd voor zaken te nemen. Een ander heeft altijd haast. Jij wil misschien eerst socializen. De ander wil direct to the point. Wil jij alles tot in detail weten? Houd dan rekening met mensen die zich alleen algemeen informeren. Na deze training begrijp je hoe jij die ander, met andere behoeftes, kan beïnvloeden.

Contact opnemen