trAINING

Beïnvloeden op eigen kracht

Beïnvloeden op eigen kracht

Duur: 2 dagen
Kosten: 880,-

BOEK TRAINING

Het kan soms lastig zijn om anderen te overtuigen. Want hoe breng jij jouw ideeën op een krachtige manier over? Invloed uitoefenen op mensen om je heen zal je niet alleen helpen tijdens werk, maar ook in je privéleven. Tijdens een cursus beïnvloeden op eigen kracht leer je niet alleen verschillende beïnvloedingsstijlen, maar leer je ook hoe je op de juiste manier beïnvloedingsvaardigheden kan toepassen!

Beinvloedingstechnieken

Wil jij meer invloed uitoefenen tijdens gesprekken met klanten, collega’s of externe partijen? Een cursus beïnvloeden zorgt ervoor dat jij jezelf verder kan ontwikkelen op het gebied van effectief beïnvloeden, overtuigen en jouw persoonlijke vaardigheden.

Plek reserveren Contact opnemen

 

Trainingsdagen

Beinvloedingstechnieken 2dagen |15/3 en 29/3 2022

Beinvloedingstechnieken 2dagen | 6/10 en 3/11 2022

 

Werkwijze

Voorafgaand aan de training maken we een geautomatiseerd gedragsprofiel. Je bespreekt deze met de trainer en bepaalt je eigen leerdoelstellingen.In een kleine groep van maximaal acht mensen krijg je inzicht in jouw gedrag en het gedrag van de ander. In oefeningen maken we je het makkelijk om te werken aan jouw verbeterpunten. We laten je ervaren waar je sterke punten liggen en hoe je van daaruit meer voor jezelf kunt opkomen en de situatie meer naar je eigen hand kunt zetten. In tussentijdse opdrachten geven we oefeningen mee waarmee je ook situaties in je eigen praktijk aan kunt pakken.

boek training

Programma

  • Jouw TTI gedragsprofiel en de wisselwerking ervan met verschillende gedragsstijlen
  • Verschillende beïnvloedingsstijlen en jouw voorkeursgedragsstijl
  • Verbaal en non-verbaal beïnvloeden
  • Bepalen van een passende beïnvloedingsstrategie
  • Oefenen in het toepassen van de verschillende beïnvloedingsstijlen
  • Beïnvloeden in onderhandelings- of conflictsituaties
trAINING BOEKEN

Wat is beïnvloeden op eigen kracht?

 

Wat zijn jouw krachten? De meeste mensen vinden dat een moeilijke vraag om te beantwoorden. Waarom? Omdat zij zich vaak niet bewust zijn van hun krachten, terwijl ze hier wel over beschikken. Door jezelf beter te leren kennen leer je gelijk wat jouw krachten zijn. Je zal merken dat, zodra jij weet wat jouw krachten zijn, je makkelijker invloed kan uitoefenen op jezelf en jouw omgeving. Door bewust bezig te zijn met de invloed die anderen op jou hebben en de invloed die jij hebt op anderen leer je effectief beïnvloeden.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Heb je een belangrijke presentatie op de planning staan en zou je graag willen leren hoe je op jouw eigen krachten kan beïnvloeden? Tijdens de cursus beïnvloeden komen onderdelen aan bod als het leren kennen van jouw eigen krachten, verschillende beïnvloedingsstijlen en het toepassen van beïnvloedingsstrategieën. Uiteindelijk gaat het erom dat jij verbaal en non-verbaal leert beïnvloeden op jouw eigen krachten. Door middel van verschillende oefeningen tijdens de cursus kom jij erachter welke beïnvloedingsstijl goed bij jou past.

Voor wie is de training geschikt?

Zou jij graag willen leren hoe je op een positieve manier invloed kan uitoefenen op jouw omgeving? Dan is een cursus beïnvloeden geschikt voor jou! Tijdens de beïnvloeden op eigen kracht cursus komen verschillende onderdelen aan bod die jou uiteindelijk leren effectief beïnvloeden.

Invloed uitoefenen op de mensen om je heen kan soms lastig zijn, want hoe werkt effectief beïnvloeden? Bedrijfstrainers biedt een cursus beïnvloeden op eigen kracht aan onder begeleiding van echte specialisten. Neem gerust contact met ons op via 0320 – 224 550 of stuur een mail naar dirkjan@bedrijfstrainers.nl voor meer informatie over onze assertiviteit cursus.

Contact opnemen