trAINING

Ventilatie-, vocht- en schimmelbestrijding

Ventilatie-, vocht- en schimmelbestrijding

Duur: 1 dag
Kosten: 425,-

BOEK TRAINING

Klachten over ventilatie, last van vochtklachten en schimmels? Is het bewonersgedrag of is de oorzaak te vinden in de techniek? Heb ik er een oplossing voor, moet de bewoner er wat aan doen of lossen we het samen op?

Doelgroep

Opzichters, technisch beheerders, verhuurmakelaars en vaklieden die in de woning met ventilatie, vocht- en schimmelproblematiek te maken hebben en die in staat moeten zijn de oorzaak van de problemen vast te stellen en mogelijk op te lossen.

Let op! Er zijn meerdere trainingen door het jaar heen. Scrol door de agenda heen en kies de gewenste datum. 

Contact opnemen
maart 2023
ma di wo do vr
2728123
678910
1314151617
2021222324
2728293031

Werkwijze

Deze training is een praktijktraining. De training is gebaseerd op wat je dagelijks aan ventilatie-, vocht- en schimmelproblemen in de woningen tegenkomt. De trainer werkt regelmatig in en om de woning met de oorzaken en gevolgen van een gebrek aan ventilatie en de vocht- en schimmelproblemen en de oplossingen daarvan. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en foto’s legt de trainer de theorie uit. Via deze praktijkvoorbeelden wordt met elkaar naar een oplossing gezocht van de problemen. Voorafgaand aan de training ontvangen wij ook graag foto’s van jou en wat je in de praktijk tegenkomt.

boek training

Programma

  • Wat is vocht en schimmel?

  • Wat zijn de oorzaken?

  • Wat is de oorzaak van slecht ventileren?

  • Hoe kunnen we ventilatie-, vocht- en schimmelproblemen voorkomen?

  • Wat vertellen we de bewoners?

  • Praktijkoplossingen.

Contact opnemen