trAINING

Persoonlijk leiderschap: werk vanuit je drijfveren

Persoonlijk leiderschap: werk vanuit je drijfveren

Duur: 4 dagen
Kosten: 4.500,-

BOEK TRAINING

Goed leiderschap begint bij jezelf. Wat houdt je bezig, waar wil je naar toe, wat wil je bereiken. Werken vanuit je drijfveren en richting geven aan effectief gedrag. Leiderschap begint met leiding geven aan jezelf. Door inzicht, reflectie, feedback en training succes en plezier in je werk.

Persoonlijk leiderschap: werk vanuit je drijfveren

Weet je zeker dat je bereikt, wat je wilt bereiken? Sta je voor keuzes, misschien wel lastige keuzes? Op zoek naar meer energie? Haal jij echt het beste uit jezelf?

plek reserveren contact opnemen

 

Trainingsdagen

Persoonlijk leiderschap: werk vanuit je drijfveren 4 dagen |Vlieland 25, 26, 27 en 28 maart 2024
Persoonlijk leiderschap: werk vanuit je drijfveren 4 dagen |Limburg 18, 19, 20 en 21 november 2024

Werkwijze

5 Leidinggevenden en/of specialisten en een trainer verblijven 4 dagen met elkaar in een huis met ieder een eigen slaapkamer. Ze werken daar met elkaar aan de versterking van het persoonlijk leiderschap. De training van persoonlijke vaardigheden en inzicht in de eigen ontwikkeling wisselen we af met fietsen en wandelen in de bergen. Het van 8.00 uur tot 22.00 uur met elkaar ondernemen van activiteiten is een nadrukkelijk onderdeel van het programma waarmee de onderlinge relaties worden uitgediept en een sterke onderlinge verbinding ontstaat.

Per dag is er een wandeling en een fietstocht van elk 1,5 uur en 3 workshops. Tijdens de wandeling voer je een intensief gesprek. Gedurende de fietstocht ben je alleen met je overpeinzingen en tijdens de workshops is er veel onderlinge interactie.

Voor de start van de training heeft iedere deelnemer een persoonlijk intakegesprek om de leerdoelen te bespreken.

boek training

Programma

  • In de voorbereiding op de training maakt een ieder het profiel Persoonlijke Stijl en Motivatie van Success Insights. Je krijgt inzicht in je persoonlijke drijfveren, gedragspatronen en invloed op anderen. Tijdens de training gebruiken we de profielen om elkaar meer inzicht en verdieping te geven.
  • Drijfveren. Waar word je gelukkig van en krijg je energie van. Hoe weet je dit in te zetten, hoe kan je het versterken, wat betekent het voor je team? Wat doe je met drijfveren van een ander, welke vragen stel je? Hoe ontwikkel je een krachtig en dynamisch team?
  • Je geeft een presentatie jezelf, je bedrijf, je afdeling en jouw visie op de ontwikkeling ervan. Wat zijn de kansen en bedreigingen en hoe zie jij jouw rol in de ontwikkeling van je bedrijf en team. Wat zijn je keuzes en belemmeringen in het dagelijks functioneren?
  • Gedrag en gedragspatronen. Je traint je in het herkennen van gedrag van anderen. Je kent je eigen sterktes en zwaktes en zet je gedrag effectief in. Hoe communiceer je en waar kan je je versterken om te bereiken wat je wilt bereiken. Wat doe je met je kwaliteiten en hoe voorkom je je valkuilen?
  • Persoonlijke ontwikkeling. Ieder maakt zijn persoonlijk ontwikkelplan en deelt dat met de ander. Je weet wat jijzelf wilt bereiken en wat de ander wil bereiken. Hoe spreek je de ander aan om het beste uit zichzelf te halen
  • De dagen duren van 8 tot 10, maar omdat je ook iedere dag wandelt en fietst ga je de laatste middag om 16.00 uur met veel energie naar huis.
trAINING BOEKEN

Wat houdt persoonlijk leiderschap in?

Persoonlijk leiderschap is doen wat je wilt doen. Je weet wat je wilt en laat dat in je gedrag zien. Dagelijks doe je dat met veel energie.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

bijna iedere deelnemer zegt na afloop van de training dat hij zichzelf heeft leren kennen. vooraf denken de meesten dat ze weten wat hen drijft. tijdens de training blijkt daar meestal een diepere wens onder te liggen. Je confronteert jezelf met de vraag of je dagelijks doet wat je echt belangrijk vindt. Je maakt een plan om wensen en activiteiten met elkaar in balans te brengen.

Contact opnemen