Onderwijs

Interesse?

Onderwijs

Ben je werkzaam in het onderwijs? Heb je interesse in trainingen voor het verbeteren van jouw skills binnen de organisatie? Dan ben je bij Bedrijfstrainers aan het juiste adres. Teambuilding, versterking van de structuur, persoonlijk leiderschap, overtuigingskracht of het juiste advies, werk continue aan je vaardigheden voor plezier in je werk.

Neem contact op

TRAININGEN

Gelijk hebben en gelijk krijgen
Assertiviteit
Kort en krachtig vergaderen

Werkzaam in het onderwijs.

Ben je werkzaam in het onderwijs? Heb je interesse in trainingen voor het verbeteren van jouw skills binnen de organisatie? Dan ben je bij Bedrijfstrainers aan het juiste adres. Met de juiste aanpak wordt gezorgd voor betere structuur, heldere communicatie en daardoor een eenvoudiger bestaan voor jouw als onderwijsgevende.

Waarom leiderschap trainingen voor de branche onderwijs? 

De trainingen Persoonlijk leiderschap worden verzorgd door Dirk Jan Verdoorn. Met ervaring sinds 1989, onder andere met trainingen voor onderwijsorganisaties, kun je rekenen op goede trainingen. Met echt maatwerk en persoonlijke aandacht vergroot je de effectiviteit met succes en plezier binnen jouw organisatie.

Werk samen met een ervaren trainer. 

Kennis van de branche en kennis van de ontwikkeling binnen groepen staat garant voor een training op maat. Verdoorn Bedrijfstrainers werkt altijd vanuit het individu naar het geheel. Aandacht voor het individu en vasthouden van de rode draad zijn kenmerkend voor onze trainingen.