Opleiding verhuurmakelaar, woonconsulent en vastgoedmanagement

Met onze bedrijfstrainingen zorgen wij snel voor nieuwe vaardigheden en inzicht op de werkvloer. Wil je als verhuurmakelaar of woonconsulent klanten beter te woord kunnen staan en kunnen helpen, dan kan je bij ons een vastgoed training of opleiding verhuurmakelaar op maat volgen. Met specialistische kennis over vastgoedzaken, techniek en communicatie die past bij jouw branche kan je beter voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden in de verhuur- en vastgoedwereld. De trainingen sluiten goed aan bij je dagelijkse ervaringen.

contact opnemen

De juiste kennis met een passende opleiding

Als woonconsulent, makelaar of professional in vastgoedmanagement heb je behoefte aan kennis en vaardigheden waarmee je je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Via een opleiding woonconsulent uit ons aanbod krijg je meer inzicht in de wensen en behoeften van huurders en kan je klanten beter bedienen. Wil je de kennis van communicatie of techniek van de medewerkers van je woningcorporatie vergroten, dan bieden wij bovendien diverse opleidingen woningcorporaties, zoals een training woontechniek voor de verhuurmedewerker en een training ventilatie, vocht- en schimmelbestrijding. Wij verzorgen de trainingen op en vanuit je eigen werkplek.

Praktische vastgoed opleidingen

Professionals in de vastgoedsector die snel en deskundig willen werken bieden wij een uitdagende vastgoed training. Of je nu werkt voor een gemeente, een woningcorporatie of in de woningsector, met een training die is afgestemd op jouw branche ben je beter voorbereid op je taken. De trainer geeft veel praktijkvoorbeelden, zodat je de lessen meteen op je werkplek kan toepassen. Wij maken opleidingen op maat voor je bedrijf, waarbij medewerkers vooraf eigen voorbeelden kunnen aandragen. Omdat we jouw situatie en jouw bedrijf als uitgangspunt nemen, boek je met de opleiding vastgoedmanagement of de makelaar cursus die je bij ons volgt vanzelf succes.

Maatwerk vastgoed trainingen bij Bedrijfstrainers

Een training moet bij jou en je bedrijf passen. Onze deskundige trainers hebben veel praktijkervaring en kunnen daarom trainingen geven die veel nieuwe vaardigheden opleveren en die de kwaliteit van het werk vergroten. De cursussen vinden plaats in groepen of individueel en worden door de cursisten doorgaans als plezierig ervaren. Heb je interesse in een makelaars opleiding of een vastgoed opleiding voor professionals? Wij trainen medewerkers, teams en managers uit de vastgoed- en woningcorporatiebranche om meer uit zichzelf te halen en hun werkplezier te vergroten!

Wil jij graag een intake inplannen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. 

Contact opnemen