Persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Groei verder als persoon

Samen met jou brengen we in kaart wat jij en je team nodig hebben om succesvol te zijn. Welke kennis ontbreekt, welke vaardigheden kunnen scherper en welke houding en gedrag zijn gewenst? In overleg stellen we een maatwerkprogramma op dat kan bestaan uit: training, teamcoaching, begeleiding op de werkplek en/of inzet van de Bedrijfstrainer als schakel tussen training en praktijk. Ben jij op zoek naar een training waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat? Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling staan verschillende elementen centraal en komen er diverse onderdelen aan bod. Bij Bedrijfstrainers kun je terecht voor een cursus persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van specialisten.

Neem contact op

Wat is persoonlijke ontwikkeling precies?

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, maar persoonlijke ontwikkeling is een zeer breed concept. Persoonlijke ontwikkeling bestaat uit verschillende elementen als zelfbewustzijn, talenten, het benutten van jouw potentieel en identiteit. Je zou persoonlijke ontwikkeling ook kunnen zien als zelfontwikkeling. Het is de groei die jij in jouw leven doormaakt. Je leert wat jou gelukkig maakt, op een bewuste manier keuzes maken en waar jouw kracht ligt. Ook op zakelijk gebied is persoonlijke ontwikkeling zeer essentieel. Door je bewust te zijn van jouw krachten en talenten kan jij een persoonlijke groei doormaken. 

Wat leer je tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling?

Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling komen de verschillende elementen aan bod. Er wordt gekeken welke vaardigheden aangescherpt kunnen worden en welke kennis nog ontbreekt. Op basis van die informatie ga jij samen met één van onze specialisten een programma opstellen waarin verschillende onderdelen aan bod komen. Door onderdelen als teamcoaching en begeleiding op jouw werkplek onder de aandacht te brengen kan jij groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is een cursus persoonlijke ontwikkeling geschikt? 

Een cursus persoonlijke ontwikkeling is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke groei. Of dit nu gaat om persoonlijke ontwikkeling op zakelijk gebied of persoonlijke ontwikkeling op het gebied van zelfbewustzijn, de specialisten van Bedrijfstrainers zijn er om jou te helpen groeien op persoonlijk gebied. Na de training persoonlijke ontwikkeling zal je merken dat je niet alleen meer over jezelf weet, maar dat je dit ook kunt gaan overbrengen op bijvoorbeeld jouw collega’s.

Contact opnemen