Kies de training die bij jouw past

Professioneel advies

Professioneel adviseur

Ben jij op zoek naar een professioneel adviseur die jouw medewerkers kan voorzien van extra kennis op een bepaald gebied? De professionele adviseurs van Bedrijfstrainers beschikken over de juiste hoeveelheid kennis, sociale en communicatieve vaardigheden om jouw medewerkers te voorzien van een efficiënte training.

contact opnemen

Wat doet een professioneel adviseur?

Zoals de naam al doet vermoeden geeft een professioneel adviseur advies op het gebied van verschillende specialisaties. Een professioneel adviseur beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden die goed van pas komen tijdens een training. Doordat een professioneel adviseur beschikt over overtuigingskracht, flexibiliteit en nieuwsgierigheid kan bepaalde informatie op de juiste manier worden overgebracht. Na een training van een professioneel adviseur beschik je niet alleen over meer kennis, tevens worden jouw communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen vergroot.

Verschillende gebieden

De professionele adviseurs van Bedrijfstrainers zijn gespecialiseerd in het geven van advies op verschillende gebieden. Hierbij kun je denken aan communicatie, human resources, persoonlijke effectiviteit, management, sales en klantgerichtheid. Maar hoe weet je welk gebied van toepassing is op jouw medewerkers? Wellicht heb je zelf al een idee, maar je zou ook direct aan jouw medewerkers kunnen vragen waar zij extra behoefte aan hebben.

Voor wie is een professioneel adviseur?

Merk je dat jouw organisatie behoefte heeft aan informatie op bovenstaande gebieden? Als manager of bedrijfsleider zou je er dan ook ervoor kunnen kiezen om een professioneel adviseur in te schakelen. Na de training zullen jouw medewerkers merken dat zij beschikken over meer kennis en verschillende communicatieve vaardigheden. Zelfs als bepaalde medewerkers beschikken over de juiste hoeveelheid kennis is een training van een professioneel adviseur zeer efficiënt.

In Flevoland zijn er op dit moment voor ondernemers en mkb- bedrijven een aantal subsidie mogelijkheden. Mogelijk ook interessant voor jou?

Vraag naar de mogelijkheden

Contact opnemen