Leiderschapstraining van Bedrijfstrainers

Advocatuur en notariaat

Interesse?

Leiderschapstrainingen Bedrijfstrainers

Notaris of advocaat. Je bent niet alleen inhoudelijk goed in je werk, maar je kunt en wilt de ander ook overtuigen, Waar licht je kracht? Zoek je het vooral op de inhoud, op de relatie of in een combinatie daarvan? Wil jij je als specialist in je leiderschap ontwikkelen, je adviesvaardigheden of zoek je het juist in de versterking van het team?

 

 

Neem contact op

TRAININGEN

Gelijk hebben of gelijk krijgen
Persoonlijk leiderschap
Kort en krachtig vergaderen

Advocaat, notaris?

Als advocaat, notaris heb je regelmatig contact met je relaties. De een overtuig je makkelijker dan de ander. Beïnvloeden vraagt bij meerdere relaties andere skills dan alleen de intellectuele inhoud. Verdoorn Bedrijfstrainers traint deze vaardigheden. Niet alleen structuur maar ook leiding en communicatieve vaardigheden zijn bepalend.

Waarom trainingen leiderschap voor de branch recht?

leiderschap is meer dan leiding geven aan medewerkers. Persoonlijk leiderschap is effectief richting geven aan jouw doelen. Je persoonlijke doelen, de doelen voor de organisatie en de doelen voor je klant.  Leiderschap is vanuit vanuit jouw missie effectief gedrag inzetten. Inzicht in jouw kracht en  je verder ontwikkelen in je sterktes geven meer succes en plezier.

Werk samen met een ervaren trainer 

Verdoorn Bedrijfstrainers verzorgt trainingen sinds1989, Regelmatig trainen we in de juridische sector. We kennen de terminologie en we kennen de mensen. Dat helpt ons in het inleven in jouw specifieke situatie. Open inschrijving of incompany, wij leveren altijd maatwerk.