Training voor woningcorporaties

Ben je op zoek naar trainingen voor woningcorporaties? Bedrijfstrainers heeft meer dan 30 jaar ervaring met woningcorporaties trainingen. Onze bedrijfstrainingen voorzien medewerkers, managers en teams van woningcorporaties van nieuwe inzichten en vaardigheden op het gebied van onder andere techniek en communicatie. De trainingen sluiten goed aan op de wensen en behoeften die er zijn binnen je corporatie. Zo haal je meer uit je medewerkers, die de nieuwe vaardigheden meteen kunnen toepassen op de werkplek.

contact opnemen

Woningcorporaties cursussen in de wijk of op het werk

Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt bij de doelgroep van vaklieden, opzichters, medewerkers van klantencontactcentra en balies en verhuurmedewerkers. De wereld van onderhoud, verhuur en nieuwbouw is ons heel vertrouwd en het verzorgen van trainingen voor de mensen die in deze omgeving werken is onze expertise. De trainingen vinden plaats op de woningbouwvereniging, maar ook op locatie in de wijk, bij de balie of bij de telefoondienst. Deskundige trainers zorgen ervoor dat zowel ervaren als niet ervaren medewerkers hun kennis kunnen vergroten over bijvoorbeeld de opbouw van een woning, materialen en het bepalen voor wiens rekening het onderhoud is.

Een corporatie specifieke training op maat laten verzorgen

De corporatiecursussen die wij bieden worden voor jouw corporatie op maat gemaakt. Denk aan leiderschapstrainingen voor leidinggevenden, maar ook aan cursussen over techniek voor niet-bouwkundigen. Een training die het technisch inzicht vergroot bij veel voorkomende reparatieverzoeken is bijvoorbeeld ideaal voor medewerkers die het lastig vinden om een klant te woord te staan die een technisch probleem heeft, of een aannemer die technische taal gebruikt. Is er bij je corporatie behoefte aan een praktijktraining over ventilatieproblemen in woningen? Een training ventilatie-, vocht- en schimmelbestrijding zorgt ervoor dat je medewerkers beter kunnen bepalen of de oorzaak van klachten over ventilatie, vocht of schimmel door bewonersgedrag of door techniek komt.

Corporatiecursussen voor medewerkers en managers door Bedrijfstrainers

Neem gerust contact met ons op voor informatie over onze woningcorporaties opleidingen. Of het nu gaat om een cursus woningbouw of een cursus over ventilatie, vocht en schimmelproblematiek, wij bieden je woningbouwvereniging een cursus op maat, helemaal afgestemd op je wensen. Wij slagen er altijd in om opleidingen en praktijktrainingen te verzorgen waarbij een ervaren trainer de medewerkers leert om lastige situaties en problemen op het gebied van techniek en communicatie beter op te lossen. Wij gaan namelijk uit van jouw woningcorporatie, jouw situatie en komen opleiden op jouw werkplek!

Wil jij graag een intake inplannen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek. 

Contact opnemen