trAINING

Techniek voor niet-bouwkundige

Techniek voor niet-bouwkundige

Duur: 2 dagen
Kosten: 759,-

BOEK TRAINING

“Dat ene dingetje, u weet wel, daar rechts boven bij het raam.”
Vind je het soms ook zo lastig om te achterhalen waar de klant het over heeft? Of voel je je onzeker in je communicatie met de vakmannen en aannemers? Deze training geeft je technisch inzicht bij de meest voorkomende reparatieverzoeken.

Techniek voor niet-bouwkundige

Voor niet- bouwkundig geschoolde medewerkers die te maken krijgen met techniek in hun functie.

Plek reserveren Contact opnemen

 

Trainingsdagen

Techniek voor niet-bouwkundige 

 

Werkwijze

Je leert de technische basis van de belangrijkste onderdelen en installaties in een woning. Wanneer is iets in technisch en goede staat? En waar let je op bij de beoordeling van een ZAV?

De leidraad van de training zijn foto’s en het Technisch Handboek, dat gebaseerd is op de 200 meest gemelde reparatieverzoeken. De trainer legt de techniek uit achter de belangrijkste onderdelen van een woning. Je krijgt de bijbehorende materialen zelf in handen, wat techniek visueel en concreet maakt. Je maakt je de inspectiesystematiek eigen door zelf twee mutatiewoningen te inspecteren tijdens de training.

boek training

Programma

  • Technische kennis van de belangrijkste onderdelen in een woning: Riolering en afvoeren, leidingen en kranen, elektra, verwarming, daken, keuken, hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen, mechanische ventilatie en isolate
  • Hoe beoordeel je deze onderdelen op de technische staat
  • Technische kennis van veel voorkomende ZAV’s
  • Het systematisch doorlopen van de woning tijdens een inspectie
  • Zelf inspecteren van een mutatiewoning
trAINING BOEKEN

Wat is techniek voor niet bouwkundige?

 

Wanneer je bij een bedrijf werkt, wat werkzaam is in de technische bouwsector is het handig om bepaalde dingen te weten. Zo is het belangrijk om de basiskennis te weten en daarnaast is het ook handig om kennis te hebben over de wet en regelgeving. Zo kun je klanten optimaal helpen.

Wat leer je tijdens de training?

Contact opnemen

Een assertiviteitstraining zal een echte eyeopener zijn. Na de training zal jouw communicatie voortaan helder en to-the-point zijn, dit is natuurlijk ontzettend belangrijk om iets goed over te kunnen brengen. Je zal ook een stuk minder stress ervaren. Als je de hele dag bezig bent met zorgen dat mensen je aardig vinden en confrontaties uit te weg gaan zonder je grenzen aan te geven gaat dit je op een gegeven moment opbreken. Na de assertiviteitstraining ben jij een stuk weerbaarder en kun je beter omgaan met het krijgen van kritiek. 

Contact opnemen