Leiderschapstraining woningcorporaties van Persoonlijkleiderschap

Woningcorporaties

Interesse?

Trainingen woningcorporaties

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Wil je werken met succes en plezier? Dan ben je bij Verdoorn Bedrijfstrainers aan het juiste adres. Medewerker, manager, bestuurder of toezichthouder samen werken we aan de te leveren prestaties. Verdoorn Bedrijfstrainers traint en ondersteunt corporaties en haar medewerkers in het werken met succes en plezier.

Neem contact op

Werkzaam bij een woningcorporatie?

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? Heb je interesse in trainingen voor het verbeteren van het leiderschap, de effectiviteit van het gedrag en of communicatie binnen de organisatie? Verhuur, onderhoud of financiën, wij leveren graag een bijdrage, aan hoe jij  met plezier en succes je werk kunt doen.

Waarom trainingen woningcorporaties?

Woningcorporaties zijn bedrijven met een bijzondere opdracht en een bijzondere bedrijfsvoering. Dit vraagt specifieke vaardigheden in de communicatie met bewoners, maar ook onderling vraagt het een goede afstemming en duidelijkheid in te bereiken resultaten. Wij vinden het leuk om daar op verschillende niveaus, in verschillende teams en op de verschillende afdelingen mede vorm aan te geven en of dat nu met een training omgaan met agressie of met teamontwikkeling is, wij zijn graag jullie partner.

Werk samen met een ervaren trainer

Verdoorn Bedrijfstrainers werkt al sinds 1989 met en voor woningcorporaties. We spreken de taal en snappen de opdracht in de volkshuisvesting en de specifieke doelgroep waarvoor de woningcorporatie werkt. Met echt maatwerk en persoonlijke aandacht werken we aan het optimaliseren van gedrag en communicatie.