Doe waar je goed in bent, en ontwikkel je.

Bedrijfstrainers

Trainen voor succes en plezier op je werk

Onze trainingen

Volg een training die bij je past en uitdaagt

Branches

Maatwerk training

Inzicht in je houding en gedrag en het effect daarvan, management development programma, teamontwikkeling, feedback of communicatietraining. Vertel ons wat je wilt, wij vragen door en samen maken we een programma.

  • Trainen op de hei, op de productievloer, in de kantoortuin of het callcenter. Jij geeft aan wat je de plezierigste plek vindt, waar je het meest op je gemak bent en het makkelijkst leert.
  • Train je het liefst in de ochtend of in de avond of wil je liever 2 dagen op locatie? We trainen op iedere plek in binnen- en buitenland die jij wenst.
  • 1 uur, een halve dag, 1 hele dag, 2 dagen of 1 week. Afhankelijk van het programma, je wensen en je planning kiezen we de tijden die het beste bij jou passen.
  • In groepen of individueel, we doen wat het meeste effect heeft, met succes en plezier.
contact opnemen

Onze bedrijfstrainingen bieden managers, medewerkers en teams in korte tijd nieuwe inzichten en vaardigheden, direct toepasbaar op de werkplek.

Praktisch leidinggeven

Bekijk training

Time
management

bekijk training

Beïnvloeden op eigen kracht

bekijk training

Doe waar je goed in bent en beter.

Bedrijfstrainers is gespecialiseerd in het coachen en trainen van profesionals. Hoe haal je meer succes en plezier uit je werk en uit jezelf.

Persoonlijk: werken aan jouw kwaliteiten en sterktes. Je verbetert en versterkt je kwaliteit door te trainen.  Feedback, inzicht en oefeningen helpen je daarbij.

Maatwerk: wie ben jij, wat is jouw situatie en hoe sta je in jouw bedrijf. Onze trainingen sluiten aan op jouw wensen en behoefte en  de situatie waar jouw bedrijf zich in bevind.

Coaching: wat wil je en wat wil je bereiken. Samen bespreken en onderzoeken we wat je daarvoor nodigt hebt en welke coaching aansluit bij jouw behoefte.

Training die bij je past. In groepen van maximaal 8 deelnemers train je vaardigheden en verklein je je blinde vlek. Haal meer uit de situatie en uit jezelf 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op werkdagen tussen 08.00 – 17.30u.

 
Vraag adviesgesprek aan

Succes verhalen

Het was tijd voor een volgende stap

Dankzij de doordachte coachingstechnieken van Bedrijfstrainers heb ik onder begeleiding de stap durven nemen.

Jan Jansen / RABO Bank

Fijne training waar je echt wat aan hebt

Trainingen die er toe doen. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mensen om mij heen die mijn verbeteringen zien. Geweldig! 

July / Landstede
Contact opnemen