Succes train je met talent

Wat is je echte talent?
In de zomermaanden analyseren en trainen we vaardigheden, gedrag en houding aan boord van zeilboten. We werken met teams van 3 tot 8 personen op 1 of meerdere boten. Al met het verdelen van taken en functies wordt duidelijk hoe mensen communiceren en zich profileren.

Een boot is een bedrijf
Zonder een strategie en een duidelijk plan, kom je nergens. Tijdens de uitvoering laten sommigen zich zien en proberen anderen onzichtbaar te zijn. Neemt de een initiatief, communiceert, werkt samen, is de ander nauwgezet en voert uit. Waar leidt dat toe, hier op de boot en in het bedrijf.

Het team vormt de basis
De zwakste schakel is bepalend voor de maximale snelheid van het team. Wie zorgt er voor dat iedereen de juiste dingen doet. Welk moment kies je om iemand te ondersteunen of de taken anders te verdelen, zodat er meer evenwicht komt.

Trainen doe je met plezier
Iedere sporter weet dat succes alleen mogelijk is als je met plezier traint. Het is nooit een stap waarmee je succes haalt. Het zijn verschillende stappen die je keer op keer traint om de top te behalen. Als BEDRIJFSTRAINERS weten wij dat trainingen uitdagend moeten zijn en dat je steeds nieuwe trainingen en methodes moet bedenken om het doel te halen. Daarom denken wij dat een training op een zeilboot een van de methodes is om weer een nieuwe stap met je team te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.